Tomatsalsa. Servera med en härlig tomatsalsa och nykokt färskpotatis med en rejäl näve dill. 4 personer 4 st hela seabream, urtagna (detta kan du be fiskhandlaren att göra)2 lime, skivade1 röd spansk peppar, tärnad1/2 kruka koriander, strimlad2 citroner, halverade 1 dl olivolja flingsaltLägg några limeskivor i magen på varje fisk och gnid in insidan med lite flingsalt. Pressa 1 citron i en skål och rör ihop med chili, koriander och olivolja. 3 tomater, tärnade1/2 rödlök, finhackad1/2 röd spansk peppar, tärnad1 msk vinäger koriander, strimladsaltRör ihop alla ingredienser till salsan och smaka av med vinäger, salt och koriander efter tycke. 1/2 kruka koriander
Finhacka koriandern och blanda i den, pressa i lite chilipuré, limesaft och salta. chili,. koriander,. 1/2 dl färsk koriander. 1 tsk chilipuré. 1/2 dl färsk koriander. 1 tsk chilipuré
11 röd chili. 1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
På den ena ringlade jag ut färdigköpt chiliolja, strödde på salt. Tomatsalsa. Tomatsalsa. 1 st hackad röd chili. 1 kruka färsk koriander. 1-2 st röd chili. 1 st hackad röd chili. 1 kruka färsk koriander. 1-2 st röd chili