Idag så gjorde jag en salsa till frestelsen, för det är gott med lite krispigt och kallt till. Skink- och vitkålsfrestelse med tomatsalsa, blev det som serverades idag, här hemma
Återigen för att det är lätt att laga till många, plus att jag måste köra rätt så långt och den här sortens mat behöver inte vara het, utan kan avnjutas lite avsvalnad, om än inte kall
När du formar färsbiffarna, blöt händerna i kallt vatten så går det lättare att få till formen. Gräslöken spelade vidare även i tillbehöret i form av en superenkel tomatsalsa
Ställ kallt och låt dra, gärna någon timme. Ställ kallt och låt dra, gärna någon timme. Kyckling2 kycklingfiléer3 dl riven parmesansalt & pepparpaprikapulverTomatsalsa2 tomater½ gurka1 rödlök½ vitlöksklyfta½ kruka färsk persiljaca 2 tsk chillioljasalt & pepparBasilikacréme1 burk créme fraiche1 kruka färsk basilikasalt & pepparFinhacka den färska basilikan, blanda ner den tillsammans med lite salt & svartpeppar i créme fraichen