Tomatsalsa kall recept

Tomatsalsa

Salsan kan ätas varm eller kall. Fräs vitlöken i olja. Blanda i resterande ingredienser. Koka ihop. 2 msk olivolja
Tomatsalsa med röda linser

Tomatsalsa med röda linser

Hacka löken fint och fräs den i oljan tills den blir mjuk och genomskinlig. Pressa sedan i vitlöksklyftan
Tomatsalsa, Hummus och Päronsalsa

Tomatsalsa, Hummus och Päronsalsa

Serveras varm eller kall. Tomatsalsa. Tomatsalsa. Några goda röror är alltid uppskattat när det är dags att grilla
Tomatsalsa II

Tomatsalsa II

Ställ salsan kallt. Skär tomaterna i små tärningar. Skala och hacka lökssorterna. Skär gurkan i tärningar. Lägg allt i en skål
Tomatsalsa I

Tomatsalsa I

Ställ salsan kallt att mogna några timmar. Skålla, skala och tärna tomaterna. Ansa och strimla purjolöken fint
Lchf Skink- och Vitkålsfrestelse med Tomatsalsa

Lchf Skink- och Vitkålsfrestelse med Tomatsalsa

Idag så gjorde jag en salsa till frestelsen, för det är gott med lite krispigt och kallt till. Skink- och vitkålsfrestelse med tomatsalsa, blev det som serverades idag, här hemma
Färspaj med tomatsalsa

Färspaj med tomatsalsa

Toppa pajen med tomatsalsan. Lägg den kallt att vila ca 30 minuter. Låt pajskalet vila kallt ca 15 minuter. 5 msk kallt vatten
Vegetariska biffar med tomatsalsa

Vegetariska biffar med tomatsalsa

Skölj kikärtor och bönor i en sil under kallt vatten. Smakrika ärt- och majsbiffar som serveras med couscous och tomatsalsa
Fransk lökpaj med tomatsalsa

Fransk lökpaj med tomatsalsa

Tomatsalsa. Skär upp pajen i bitar och servera med tomatsalsa och skinka. 1 msk kallt vatten. Pajdeg. Finfördela smöret i mjölet
Parmesangratinerad kyckling, tomatsalsa, basilikacréme

Parmesangratinerad kyckling, tomatsalsa, basilikacréme

Ställ kallt och låt dra, gärna någon timme. Ställ kallt och låt dra, gärna någon timme. Kyckling2 kycklingfiléer3 dl riven parmesansalt & pepparpaprikapulverTomatsalsa2 tomater½ gurka1 rödlök½ vitlöksklyfta½ kruka färsk persiljaca 2 tsk chillioljasalt & pepparBasilikacréme1 burk créme fraiche1 kruka färsk basilikasalt & pepparFinhacka den färska basilikan, blanda ner den tillsammans med lite salt & svartpeppar i créme fraichen