Pico de gallo eller tomatsalsa. Vi körde på det "gamla vanliga receptet". Och det blir ju bara tidigare och tidigare så vi får nog ta att köpa bättre mörkläggning till sovrummen
Och som i vanliga tacos la jag på färsen och tomatsalsa som jag toppade med gurka, tomat, paprika, lök och ruccolasallad och babyspenat, morotsstavar och guacamole
Då blir det chili på högrev istället för mald köttfärs, tomatsalsa med bönor och färsk koriander istället för färdigköpt sås (ibland kokar jag oxå egen)
Jag har liknande recept sedan tidigare på bloggen men de är utan chili och det är också supergott. Salsan är inte bara god till fajitas och tacos utan passar även perfekt till grillat en varm sommardag
Fyll sedan med Halloumifärs, fina favoritgrönsaker, tomatsalsa, cremfraishe/majonnäs och guacamole. I de flesta av mina vego-recept används tex ägg och ost så recepten räknas som lakto-ovo vegetariska
Jag gjorde tre olika fyllningar där den ena hade grillad zucchini och hemmagjord tomatsalsa som "main ingrediens", där den andra hade avokado och peperoni, och tredje falafel och basilika-tomatsås
Servera gärna med tomatsalsa eller guacemolesås. Jag måste verkligen dela med mig av ett nytt recept. Lägg allt på tortillabrödet och sedan cheddarosten överst för att sedan lägga över ett tortillabrödtill
Nedan kommer recepten på min variant av min mexikanska favoritmat, nämligen tacos i form av glutenfria majstortillas, syrlig rödlök, tomatsalsa med koriander, avokadokräm med lime och vita bönor samt stekt bön – och paprikaröra
Vi fick göra blomkålsris, avocados med nouri (gudagott), försommarsallad med sötsur asianinspirerad dressing, morotsbiffar, raw food-tacos med het tomatsalsa och guacamole allt inwrappat i salladsblad, mangobollar och så den ljuvligaste citrontårtan som jag nu också gjorde till Olivias skolavslutning