Gör degen enligt separat recept. Tomatsås. Koka upp passerade tomater, pres- sad vitlök, honung, vinäger och tomatpuré och krydda med salt, peppar och oregano
Sätt ugnen på 180°. Lägg den hela auberginen i en stor kastrull med kokande saltat vatten. Ställ ett durkslag eller något liknande ovanpå så att auberginen hålls under vattenytan
Samma sak varje månad, hela året om. Runt detta datumet ekar kylskåpet tomt. Frukostmat har vi alltid hemma, men råvaror för större måltider än så, kan bli svårt
1. Fräs det hackade i olivoljan tills de mjuknar. 2. Rör i tomatpurén och låt den fräsa med i en minut. 3. Häll i resten av ingredienserna förutom örterna och låt det sjuda i cirka 25 minuter utan lock
Ofta dâ jag lagar lasagne gör jag det med mascarpone och tomatsâs eller bara tomatsâs. Jag har som en liten skräck för bechamelsâs för jag har trott att det varit svârlagat och sâ är det ju inte den mest dietiska varianten av lasagne