När jag var med i Viktväktarna för 15 (ehum) år sedan gjorde jag en jättegod tomatsoppa. Den räknades som en nollpoängare på den tiden, men jag har nog ändrat receptet lite under årens gång så jag vet inte vad den räknas som idag
Den här italienskatomatsoppan visade sig vara jättegod. Jag var rädd att det skulle bli lite konstig konsistens av att låta bröd koka med i en soppa, men så fel jag hade
1 tsk italiensk salladskrydda. Smält smör i en kastrull och fräs löken. Tillsätt vatten, buljongtärningar, tomater och kryddor, rör runt lite och koka sedan under lock i 10 minuter
Den här goda tomatsoppan är busenkel att göra, men otroligt god. På vintern gör man klokare i att koka tomatsoppa på burktomater av god kvalitet, till exempel den här
1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa 2 dl farro 150 g minimozzarella 1 dl pesto
Italiensktomatsoppa med lite sting. Har varit otroligt mycket för Italienskt på slutet, mycket faktiskt pga Portugalresan då vi var på top Italienska resturanger och fick fantastisk mat