Skär paprika och lök i mindre bitar och fräs på i stekpannan. 1 röd paprika 2 schalottenlök 3Â msk tomatpuré 2 msk grönsaksfond 6Â dl vatten 1 dl grädde Salt & peppar GÖR SÅHÄR. 1 röd paprika
När soppan smakar gott lägger du i hackad paprika och sen är soppan klar att serveras. Het tomatsoppa med paprika 1 burk passerade eller krossade tomater 1/2 rödlök 2 klyftor vitlök 1/2 paprika av valfri färg 1 klick tomatpuré lite örtkrydda av valfri sort (oregano, basilika) 2 stänk tabasco lite chilikrydda några droppar vitvinsvinäger salt, peppar och lite socker Skiva löken och krossa vitlöken och fräs upp i en kastrull. 1/2 paprika av valfri färg
Hacka paprikan och lök och lägg på plåten. 1 röd paprika. Sätt ugnen på 200 grader. Halvera stora tomater och snitta små och strö ut på en djup ugnsplåt med bakplåtspapper på
Servera med lite färsk paprika, basilika och mozzarella riven i bitar. Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
Det är många som snackat om att tomatsoppan blir så mycket godare och smakrikare om man rostar grönsakerna i ugnen innan man mixar ihop och nu instämmer jag helt i deras kör
//Malin Het tomatsoppa med pasta. Nä, det är inte nu som man gör de största inköpen inte. Dagen före barnbidraget i januari, när senaste lönen kom redan före jul