Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna. Servera den varma nygrillade tonfisken med den kalla och fruktiga salsan
Lägg fisken (använder du fryst fisk behöver du inte tina den först) i en plastpåse. Senaste middagen som Håkan testade att laga i sous vide var tonfisken ni ser här ovan, vi gjorde det väldigt enkelt och basic med en snabb marinad med smak av citron och olivolja och så kryddade vi med citron, örtsalt och dill
Stek valfria grönsaker, tillsätt tonfisk och 1 burk creme fraiche paprika/chili. 10 st frysta gröna sparrisar, 1/2 konserv med gröna bönor). 1 burk tonfisk i vatten. 10 st frysta. 1 burk tonfisk i vatten
Nu hittade jag häromdagen fryst miljömärkt tonfisk som de hävdar ska komma från ett. Tonfisk är både min och Mathias favoritfisk men vi köper det nästan aldrig för att det inte kommer från ett hållbart fiske
3 portioner kokt pasta1 burk tonfisk i vatten1 burk krossade tomater2 dl lättcremefraiche4 msk philadelphia vitlök och örter1 knippe örter (går finfint med frysta)1 röd paprika5 dl kokt broccoliblanda ihop creme fraiche, färskost och örter och ställ åt sidan. 1 burk tonfisk i vatten
I stort sett all tonfisk som säljs färsk har varit fryst. Nu sover de i alla fall äntligen och jag tänkte återkomma med den här tonfisken som ni är flera som har efterfrågat