majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Detta är ytterligare ett recept som ni bara måste testa, för den här falska tonfiskröran är, trots sitt något trista utseende, underbart god och otroligt användbar
Mitt lilla mellanmäl med tonfiskröra på hårt bröd yoghurt och Müsli med nötter och nypon. Den här tonfiskröran är supergod på hårdbröd och mjukbröd, eller bara som den är som eget litet mellanmål
Blanda ihop tonfisken med creme fraiche, majonäs och kryddor. 1 liten brk majs1 orange paprika1 rödlök1 gurka1 äpple3 brk tonfisk3 dl creme fraiche1 dl majonäs250 g fetaost1 tsk citronsaftsalt, peppar1 msk tomatpuréGärna ur och tärna alla grönsaker smått
Blanda cream fraiche, lite majonäs, tonfisk, rödlök, dill, salt och svartpeppar. Nagga potatisarna med gaffel och ställ in dom i mitten av ugnen i 200 grader i ca 1-2 timmar beroende på storlek
majonäs - Hellmann´s. Skär bort kanterna på brödskivorna och fördela tonfiskröran på 4 av dem. Lägg tonfisken i en bunke och finfördela den med en gaffel