Tonfiskröra med kokosmjölk, jordnötssmör och ingefära (2 personer). . Hejsan hoppsan allihopa. Väl hemma från min kompis idag blev det fysikplugg innan lunch
Tonfiskröra. Här kommer ännu ett recept på en mycket god rätt från den här bloggen. Tonfiskröra. Den passar lika bra ovanpå sallad som på ett LCHF-bröd (hemlagat naturligtvis)
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna linguini) 340 g majskorn 3 förp tonfisk i vatten (à 120 g) 2 dl crème fraiche 1 rödlök 1/2 ask plommontomater (à 500 g) 65 g ruccola Att ha hemma salt peppar Lägg till i inköpslistan
Tonfiskröra1 burk tonfisk i vatten [150 g avrunnen vikt] 1,5 msk majonnäs 1 msk gräddfil 1 msk gräslök, hackad + lite att garnera med 2 msk basilika, hackad, + lite att garnera med 2 msk persilja, hackad 0,5 klyfta vitlök 0,5 citron, finrivet skal salt svartpeppar örtagårdskrydda
Ingredienser 1 burk(ar) tonfisk , i vatten 0,5 st rödlök(ar) , 1 hel om liten 4 msk majonnäs , 3-4 2 msk crème fraiche 1 krm citronpeppar 1 krm svartpeppar 1 krm salt Köp receptet
Detta är ytterligare ett recept som ni bara måste testa, för den här falska tonfiskröran är, trots sitt något trista utseende, underbart god och otroligt användbar
Receptet räcker till att fylla en stor köpebaguette. Tonfiskröran görs enkelt, baguette köper jag i affären om jag inte hunnit baka och sen så har jag i mina favoritgrönsaker
Recept på tonfiskröra. Receptet till detta brödet hittar du här, Frukostlimpa. Godaste tonfiskröraran som man kan ha på smörgåsen, i salladen, att fylla krustader med osv