Tonfisksallad med ägg recept

Tonfisksallad med ris och ägg

Tonfisksallad med ris och ägg

Blanda riset med salladen och lägg upp på tallrikar. Garnera med dill. Koka, skala och dela äggen. Smaka av med salt och peppar
Tonfisksallad med ris och ägg

Tonfisksallad med ris och ägg

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 3 dl ris , kokt 2 burk(ar) tonfisk, i vatten 4 st ägg , hårdkokta 1 ask machésallad 2 st salladslök(ar) 1 ask cocktailtomat(er) 1 st röd paprika 1,5 dl majskorn 1 förpackning alfalfagroddar Dressing 1 dl gräddfil 1,5 msk majonnäs 1,5 msk chilisås 1 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Tonfisksallad med keso och ägg

Tonfisksallad med keso och ägg

Servera med en dressing gjord på crème fraiche och chilisås till om du vill. Skala äggen, skär dem i mindre bitar
5:2 tonfisksallad med ägg och dill

5:2 tonfisksallad med ägg och dill

Klicka över det på salladen med tonfisk och kokt ägg. Tycker du om tonfisk så är denna salladen en höjdare, med en touch av dijonsenap som förhöjer smakerna
Tonfisksallad med ägg och dillcrème

Tonfisksallad med ägg och dillcrème

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st ägg 40 gram romansallad 1 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 5 cm gurka 70 gram tonfisk, i vatten 2 msk kesella 1% 0,3 tsk dijonsenap 1 dill 0 st salt 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Tonfisksallad LCHF

Tonfisksallad LCHF

Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig. kokta ägg. Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan
Enkel tonfisksallad

Enkel tonfisksallad

Brödet är lite överbliven formfranska, som jag ringlade olivaolja på, kryddade med italiensk salladskrydda
Tonfisksallad med ris

Tonfisksallad med ris

Lägg upp på ett fat och toppa medäggskivorna. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till salladen och garnera salladen med dill och citronklyftor
Tonfisksallad med het dressing

Tonfisksallad med het dressing

tonfisk, ägg, ruccola, majs och bönor, rättika, lök, tomat och paprika. Tonfisksallad är gott och bra på alla vis men kanske inte så revolutionerande receptmässigt