Däremot fungerade det bra om man först torkade tofun i ugnen. Det här är en vegan Tofurätt som är god när den är marinerad och lättstekt tycker jag, annars smakar den ingenting och har svårt att ta upp smakerna från grytor mm
Stekte i panna utan fett, kryddade med svartpeppar, spiskummin, paprikapulver och chili. Så det är vad jag håller på med just nu, fast använder även varmluftsugn eftersom jag inte är ute i så god tid och jag inte tyckte det kändes som en bra idé att torka lök i torken ifall den tar upp smak
Vänd efter en stund och låt torka på galler i ett par timmartills de blirliteknaprigai kanterna. peppar, gurkmeja, chili)Mixa alla torra ingeridnsertill ett grynigtmjöl-Riv rötterna och löken
Torkatbärgodis. Man behöver nämligeninte begränsa sigtillklassiska dessertbär, utan kan också koka sylt/marmelad på grönsaker så som chili, paprika eller tomater