Torka röd trumpetsvamp recept

Bœuf bourguignon – underbara franska smaker i lergryta

Bœuf bourguignon – underbara franska smaker i lergryta

Lägg över kött, lök och morötter i den avtorkade lergrytan. Torkad timjan. Ta fram köttet, skär det i 3-4 cm stora bitar, torka av det ordentligt och salta och peppra. Ca 20 g torkad svamp (t ex trattkantareller eller svart trumpetsvamp). 1/2 tsk torkad timjan
Boeuf bourguignon – underbara franska smaker i lergryta

Boeuf bourguignon – underbara franska smaker i lergryta

Lägg över kött, lök och morötter i den avtorkade lergrytan. Torkad timjan. Ca 20 g torkad svamp (t ex trattkantareller eller svart trumpetsvamp). 1/2 tsk torkad timjan. Ta fram köttet, skär det i 3-4 cm stora bitar, torka av det ordentligt och salta och peppra. Ca 20 g torkad svamp (t ex trattkantareller eller svart trumpetsvamp). 1/2 tsk torkad timjan
värmande svampsoppa

värmande svampsoppa

Dekorera med purjolök eller torkadröd lök och en nypa trumpetsvampspulver. Svamp går utmärkt att torka inför vinter och vår