Häll på lite mjölk i taget under omrörning. Typ torsk med äggsås. Det är på senare år som jag tvingat mig själv att äta mer fisk och torsken och jag har blivit riktigt bra kompisar
Lägg den tinade torsken i en form. 400 gr torsk. 0,5 dl mjölk. 400 gr torsk 3 msk margarin 1. 5 tsk salt svartpeppar dill purjolök tomater Rör i hop 2 dl creme fraiche 0,5 dl mjölk chilisås eller 2 msk ketchup riven ost och strödbröd
Pudra över vetemjöl och rör ner crème fraiche, mjölk, grönsaksbuljongtärning och senap. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Tillsätt lite mjölk och vispa ut det i smörblandningen så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning med jämna mellanrum
Häll i mjölken i stekpannan och rör runt. Vi har här använt torskfilé från fiskbil vilket naturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Späd med mjölken, lite i taget så det inte klumpar sig. Om ni som jag älskar fisk så tänkte jag idag tipsa om en en fantastiskt god torskrätt som man liksom bara har svårt att sluta äta helt enkelt
Tillsätt mjölk, grädde och fond. Lägg torsken i en ugnsform. Lägg torsken i en ugnsform. ca 600 g torskfilé. 2½ dl mjölk. ca 600 g torskfilé. 2½ dl mjölk
Denna gång så förkokade jag torsken på låg temperatur. Ta en ugnsfast form och lägg torsken där. Normalt sett så häller jag äggsåsen på torsken men lilleman ville inte ha det så den hade jag bredvid
rör om och tillsätt mjölk, red m mjöl till en tjockare sås om ni vill. )2 pers300 g vitfisk, typ torsk. 2 dl mjölk4 cm purjolökDill, salt, svart o vit o citronpepparSmörservera med Potatismos eller vanligt. 300 g vitfisk, typ torsk
Tillsätt lite mjölk och vispa ut den i smörblandningen (kallas för roux) så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning