Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form. 4 st torskrygg. 1 burk cremefraiche. In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. 4 st torskrygg. 1 burk cremefraiche
Värm grädde och cremefraiche. Smörj en ugnsform med smör. Jag valde dock att använda vanlig fet cremefraiche, grädde och 28% ost, dessutom har jag gjort om det lite. )Ingredienser för 2-4 personer400 gr torsk10 cm purjolökSaltCitronpeppar1,5 dl cremefraiche1,5 dl grädde1 dl grönsaksbuljong (1 tärning + 1 dl vatten)200 gr räkost1 msk klippt dill2 msk citronsaft1 krm citronpepparSaltMaizena2 dl riven ostGör så härSätt ugnen på 225 grader. Skär torsken i 2 cm tjocka skivor. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter, täck ev över mot slutet så det inte blir bränt. 400 gr torsk
Rör samman cremefraiche, grädde och buljongtärning i en kastrull och låt koka upp. Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och citronpeppar
Blanda buljongpulver i créme fraiche och bred på fisken. Torsk i ugn med citron. Hej alla, den här veckan blir det torsk i min matlåda (i alla fall en dag)
Bland med citron, curry, chilisås och créme fraiche. Smörj en ugnssäker form. Sätt ugnen på 200°. Grädda mitt i ugnen 30-40 minuter. 600 g torsk. 2 dl créme fraiche
Koka ihop grädde, cremefraiche och mjukosten, krydda med hackad dill, salt och peppar. Jag har testat de i lite olika sammanhang bland annat i en torskrätt som jag gjorde i ugnen
Torskrygg i ugn. Salta och peppra torsken. Lägg i ugnsfast form. Nu har vi njutit av en god middag och det är väldigt tyst och lugnt här, lite saknar man i alla fall allt stoj
Rör ihop cremè fraiche och Philadelphiaost, smaksätt ev med lite mer peppar och salt. Smörj en ugnsfast form med lite olja, salta och peppra fisken och lägg den i formen