Torskfilé creme fraiche recept

Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

Koka upp crème fraiche tillsammans med buljongtärning och vatten i en kastrull. 600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1 fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli. 600 g torskfilésalt och peppar
Örtbakad torskfilé i ugn

Örtbakad torskfilé i ugn

Rör ut fiskfonden i grädden och blanda i örter, rivet citronskal och crème fraiche. Salta och peppra torskfilén och lägg den ovanpå rotsakerna
Torskfilé med tomat och basilika

Torskfilé med tomat och basilika

en skvätt vatten att tunna ut crème fraichen med. Blanda crème fraiche med en skvätt vatten och häll blandningen över fisken
Torskfilé med mjukostsås

Torskfilé med mjukostsås

Blanda cremefraiche, räkost och dill. Lägg den tinade (eller färska) torskfilén i en ugnsfast form. 400 g torskfilé. 2-3 dl cremefraiche, 34%. 3-4 port 400 g torskfilé. 2-3 dl cremefraiche, 34%
Torskfilé med bacon

Torskfilé med bacon

blanda grädde, crème fraiche och fiskbuljongtärning samt citronsaft. 12,5 dl cremefraiche. 600 gram torskrygg, ca 140 gram per bit - gärna Skreietorsk
Torskfilé i apelsinsås

Torskfilé i apelsinsås

Vispa ihop cremefraiche, grädde, hummerfond och gräslök. Lägg de tinade (eller färska) torskfiléerna i en ugnsfast form
Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan

Pestopanerad torskfilé

Fiskpinnar brukar ju barn gilla, men vi vuxna har ofta en njuggare inställning – jag har det i vart fall
Torskfilé med ädelost och spenat

Torskfilé med ädelost och spenat

Riv osten och blanda den med crème fraiche. Idag var torskfilén billig och fin. Byxa torskfiléerna så att alla ben är borta
Solrospanerad torskfilé

Solrospanerad torskfilé

Servera med potatismos, kokta grönsaker och en klick créme fraiche. Solrospanerad torskfilé4 portioner400g torskfilé2 dl vetemjöl1 tsk salt1 ägg (beror på äggets storlek, kan behövas 2 st vid små ägg)2 dl solroskärnorrivet citronskal från 2 st citroner½ dl fryst persiljasmör att steka isalt och pepparDela torskfiléerna i portionsbitar. 400g torskfilé
Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili

Cornflakespanerad torskfilé med smak av chili

Bred ett lager med créme fraiche på varje torskfilé. Lägg torskfiléerna i en ugnssäker form. Du behöver4 portioner4 torskfiléerÖrtsalt & svartpepparFiskkrydda1 burk créme fraiche paprika chili3 dl krossade cornflakesGör såhärSätt ugnen på 180 grader. 4 torskfiléer
Torskfilè a la Ingrid

Torskfilè a la Ingrid

Blanda crème fraiche med senap och fördela över fisken. Gör så här. br />1. Låt fisken tina. 2. Riv morot och selleri grovt
Baconlindad torskfilé med ärtpuré

Baconlindad torskfilé med ärtpuré

600 g torskfilé 1/2 tsk salt 1–2 krm svartpeppar 1 paket (140 g) bacon Ärtpuré. 250 g djupfrysta ärter 1/2 dl cremefraiche 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1/2 dl klippt gräslök. 600 g torskfilé. 1/2 dl cremefraiche