Torskrygg bacon kantareller recept

Torskrygg med bacon & kantareller

Torskrygg med bacon & kantareller

Knaperstek bacon, stek tunt skivad charlottenlök och kantareller i omgångar. Fördela bacon, lök och svamp över fisken och servera med det goda dillmoset
Torskrygg

Torskrygg

Stek hackad purjo, strimlad bacon och hackade kantareller i lite smör i några minuter. ett paket bacon
Torskrygg i ugn med åländsk pommes duchesse

Torskrygg i ugn med åländsk pommes duchesse

Strö över bitar av knaperstekt bacon. Lägg torskryggen på saltet och krydda fisken med rouillekrydda. Ta ut torskryggen när innertemperaturen är 52 grader, låt vila under folie. 800 g torskrygg. 100 g bacon. 300-400 g valfri svamp (t ex kantareller och karljohan). 800 g torskrygg grovt salt 2 msk rouillekrydda (fransk fiskkrydda) 100 g bacon. Svampstuvning 300-400 g valfri svamp (t ex kantareller och karljohan) 50 g smör 0,5 dl mjöl 3 dl grädde salt peppar
Cono Sur Blogger competition 2015

Cono Sur Blogger competition 2015

Rimmad torskrygg,rödbeta,rödbetsjuice,fänkålsolja, gransirap och citron cest. Färsk pasta med bacon,örter & skogens guld
Brynt vitlökssmör och lite tankar kring smör

Brynt vitlökssmör och lite tankar kring smör

Torskrygg med fjällkantareller brynta med smör och varmrökt bacon. På bilden ovan ser du en torskrygg vi åt häromdagen, min svåger var till Nordnorge och fiskade nu i höst så vi fick en rejäl bit torskrygg

Torskrygg med bacon och kantarellrisotto

Börja med att hacka bacon och knaperstek. Lägg upp torsken bredvid och lägg baconet ovanpå. 4 bitar torskrygg à 150 gram. 140 g bacon. 2 dl torkade kantareller