Torskrygg bourguignon recept

Torsk Bourguignon

Torsk Bourguignon

Torsk700 g torskrygg med skinn2 msk smör + 2 msk rapsolja till stekning100 g rimmat sidfläsk200 g skogschampinjoner2 gulbetor till garnering, tunt skivadeSalt och nymald vitpeppar
Torsk à la Bourguignonne

Torsk à la Bourguignonne

2 bitar torskrygg. Strimla sidfläsket. Skala och skiva moroten. Ansa svampen och dela den om den är stor. Skala lökarna
Torskrygg á la Bourguignon

Torskrygg á la Bourguignon

Toppa med torskryggen och servera med ett gott potatismos och ett glas rödvin av ej för kraftig karaktär
Torskrygg bourguignon

Torskrygg bourguignon

Torskryggen. 800 g Torskrygg. Rödvinssås. Skär rotfrukterna i bitar om en centimeter. Fräs tillsammans med lök, 5 timjankvistar och socker i smör tills det gyllene
Krydda din vardag

Krydda din vardag

Torsk Bourguignon (4 pers. 700 g torskrygg med skinn. tävling 700 g torskrygg med skinn. Krydda din vardag

VARMRÄTTSTIPS TILL NYÅR

Föredrar du fisk så lagade jag för inte så länge sen en örtig torskrygg med förbannat god potatisterrine som blev så där in i helvetes god