Vi köpte en jättefin bit torskrygg i fredags. Torskrygg är himla gott men ibland lite väl dyrt. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Smula ner buljongtärningen och häll på grädden och låt det hela koka ihop. torskrygg. Koka potatisen, häll av vattnet och pressa ner i en bunke över en rejäl klick smör
Skala potatisen och koka den mjuk. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Under tiden, koka riset och gör en enkel sallad med rödlök. Så hittade jag denna torskrygg bland alla lagade recept och kände att det var dags för en fiskrätt här på bloggen
Låt såsen koka ihop några minuter. 400 g torskrygg utan skinn. Dela torskryggen i 2 portionsbitar och lägg dem i en rimlag av salt och vatten. 400 g torskrygg utan skinn
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken