Receptet hittade jag i Leif Mannerströms bok Husmanskost men jag modifierade det lite grann eftersom jag inte hade allt hemma och det blev hur bra som helst
Vi hade en lättrimmad torskrygg på våra tallrikar men du kan ha t. God fredag på er. Inför stundande helg så bjuder vi idag på en fiskmiddag med en lite festligare sås, festligare av den enkla anledningen som stavas s
Och en definitiv anledning att besöka Hötorgshallen på fredag, inte bara kan du köpa hem den godaste aiolin i Stockholm utan även få tips på dem perfekta innertemperaturen i din ugnsbakade torskrygg av Crister själv
350-400 gram torskrygg. 350-400 gram torskrygg. Rimmad torskrygg med sandefjordsmör. Mannerström lagade till och de tävlande i Sveriges mästerkock skulle kopiera
Stekt torskrygg med Sandefjordsmör a´la Mannerström, men lite smalare 15 propoints. 600 gram torskrygg. Stekt torskrygg med Sandefjordsmör a´la Mannerström, men lite smalare 15 propoints 4 portioner. 600 gram torskrygg
4 bitar torskrygg (finns odlad torsk av hög kvalitet). Pommes Anna (kan göras dagen innan). Blanda den skivade potatisen med smält ankfett eller smör och smaka av med salt och peppar