Bred på ett lager medpesto på torsken och klicka på lite ghee (skirat smör). Kommer ni ihåg torsken med kokt potatis som serverades var, varannan tisdag i grundskolan
Det blev en sås på grädde och färskost med smak av tomat och pesto. Blanda ihop färskosten med grädden (vispa såsen slät), smaka av med salt och peppar
Rör ihop mezeyoghurten medpeston och lite salt. 2st 120g bitar Torskryggfilé1Tsk Salt2tsk Rapsolja200g Ravioli fylld med kronärtskocka, (färdigköpt)1dl Färsk spenat1st Röd lök, modell mindre, skuren i skivor4st Paprikafilér, inlagda, skuren i grova bitarDill, färsk, raspad100g Räkor, färska, skalade2msk Olivolja1tsk Vittvinsvinäger1dl Meze yoghurt4msk Soltorkad tomatpestoSalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka den färska raviolin i ca 3min
Ugnsbakad torskryggmedpestotäcke av cashewnötter, persilja, solrosfrön och parmesan. Jag har full respekt för att man om man har en sockerberoendeproblematik måste följa en väldigt strikt nollkolhydratkost, och jag vet också att många som har bekymmer med diabetes, högt blodtryck och besvärande fetma mår bra av en sådan kost
Fisk fänkål och apelsin är en perfekt kombo i smaker, därtill lite kryddor broccoli och bönor samt en supergod emulsion som får gotta till sig på fisken så har vi en perfekt middag som kan serveras med antingen ett potatismos eller en solotto och lite pesto genovese
Man kan lägga till exempel blanda lite sweet chilisås eller pesto i grädden, man kan strö över lite ost, krydda med sina favoritkryddor eller örter, man kan lägga till lite ajvar relish eller lite tomater och basilika och så vidare