Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg à 150 g. Torskrygg med kantareller, bacon och smörsås, 4 portioner. 4 bitar torskrygg 150 g
Lägg upp torskryggen tillsammans med de råstekta morötterna och morotsmajonnäsen. Om det är en tjock torskrygg kan du istället ugnsbaka den några minuter på 100°, tills kärntemperaturen är 45°. bitar torskrygg a 170 gram
Torskrygg med morotspuré, spenatgremolataolja och ärtskott. Hej. Vad roligt att du kikar in fast jag har varit helt urusel på att uppdatera den senaste tiden
4 bitar torskrygg eller torskfiléer. 4 bitar torskrygg eller torskfilé. Den här kompositionen kan ju låta lätt underlig – rökiga morötter och stekt sallad
Morotspuren kan du göra långt på förhand. Grillad torskrygg, stekta kantareller och persiljerot. Morotspuren likaså och sedan bygger du upp med fisk och grönsak samt en del stekta kantareller