Mjäll och fin torskrygg kan vara något av det godaste som finns. Rimma. Cirka 800 gram torskrygg. Dela torskryggen i 4 delar och rimma den 1-2 timmar innan tillagning. Lägg torskryggen i en ugnssäker smord form, krydda med salt och citronpeppar Baka på 150 grader tills köttet är vitt och fast. 800 gram torskrygg
Skär torskryggen i fyra bitar. Lägg i torskbitarna och rimma i rumstemperatur under ca 1 timme. 32-40 cm torskrygg färsk (8-10 cm per person). 32-40 cm torskrygg färsk (8-10 cm per person) Rapsolja Rimmlag 1 l vatten ½ dl salt 1/4 dl socker 12 stora fasta potatisar 100 g smör 30 räkor Ca 20 cm pepparrot Några dillvippor
800 g torskrygg. 1800 g torskrygg 2,5 msk salt 2 tsk socker peppar lagerblad citron 1 l kallt vatten 800 g potatis 100 g sockerärter 150 g kantareller 1 morot 100 g smör 4 msk pepparrot, riven 1 dillvippaBlanda ut salt, socker, peppar, lagerblad och citronskivor i en liter vatten. Lägg ner torsken och låt rimma i ca 1-2 h
Servings. 4. Cook Time. 120 Min. Entrecote med bakad blomkål, svartrötter, rödbetor, potatispuré och. Bakad blomkål med svartrötter, rödbetor, potatispuré och hollandaise
börjar du med under tiden torsken rimmas. Gnid in fisken med saltet och låt rimma ca 30 min. Servera med 4 st torskrygg bitar. Ingredienser 4 st torskrygg bitar 2,5 tsk salt Puré