Torskrygg, 4 portioner. 800 g torskrygg. 800 g torskrygg. Fisk och svamp kan vara en gudomlig kombination. Nedan recept är hämtat från Gourmet och kocken Klas Lindberg
Smörstekttorskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk). Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk)
Stek torskryggen gyllene på båda sidorna. 500 g torskrygg, färsk i bit. Torsk 500 g torskrygg, färsk i bit flingsalt smör svartpeppar, från kvarn 1 bit pepparrot, färsk 1 citron