Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja. 1Torskrygg. 4 torskryggsfiléer. Värm ugnen till högsta temperatur med grilleffekt och ställ in potatisarna cirka 5 minuter – de ska bli lite knapriga på ytan
Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja. Torskrygg. Värm ugnen till högsta temperatur med grilleffekt och ställ in potatisarna cirka 5 minuter – de ska bli lite knapriga på ytan. 1/2 röd lök 1 paket bacon 6 bitar soltorkade tomater 4 msk flytande smör 1 tsk sambal oelek 2 vitlöksklyftor 4 torskryggsfiléer 2 msk klippt, färsk persilja salt, peppar, timjan, oregano
3 st torskryggfiléer5 dl vatten1½ msk salt2 tsk socker6 stora potatisarsalt till kokning1 dl Smetanaen skvätt vispgrädde eller lite Smetanarivet skal av 1/3 citron. Fisken ska gå tills temperaturen når 56 grader. 3 st torskryggfiléer5 dl vatten1½ msk salt2 tsk socker6 stora potatisarsalt till kokning1 dl Smetanaen skvätt vispgrädde eller lite Smetanarivet skal av 1/3 citron. Fisken ska gå tills temperaturen når 56 grader. 3 st torskryggfiléer. 3 st torskryggfiléer
4 personer4 bitar torskrygg 1/2 dl salt5dl vatten1 blomkålshuvud1 påse frysta ärtor50g smörSaltVitpeppar 1 kålrotshuvud100g smör Pepparrot1 pkt haricot verts Blanda salt och vatten så att saltet löser sig. Sänk temperaturen till 125 grader när du tar ut blomkålen. Sätt in i ugnen på 125 grader och låt bakas i 8-10 minuter eller tills innertemperaturen är 48 grader. 4 bitar torskrygg 1/2 dl salt
600 g torskrygg utan skinn. Sänk temperaturen till 150 grader. Bred på pesto, toppa med panko och sätt in i ugnen tills fisken har en innertemperatur på 48 grader. 600 g torskrygg utan skinn
Sänk temperaturen på ugnen innan fisken ska in. Tillaga fisken i ugnen tills innertemperaturen är 50º. Servera med 4 st torskrygg bitar. Ingredienser 4 st torskrygg bitar 2,5 tsk salt Puré
ta mycket olja och ha i vitlök i den, stek sedan på hög temperatur kort tid för bästa resultat. Torskryggen kryddades med citronskal, salt, peppar och örter och även om jag stekte torsken föredrar jag att baka den i ugn på ganska låg värme så den blir saftig och fin och dessutom håller ihop bättre