Lägg i ugnsfast form. Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök. 4 portioner 4 st torskrygg 2 krm svartpeppar 1 tsk salt 1 paket bacon 3 scharlottenlökar, finhackade 2 sl vispgrädde 1 dl riven ost 1 msk fransk senap 1 burk creme fraiche 1 dl gräslök Gör så här. in i ugnen på 225°C i 20 min. 4 st torskrygg. 1 paket bacon
Lägg det sedan i en ugnsfast form. Strimla purjolök och bacon. 4 st torskryggfiléer. 1 pkt bacon. Ställ ugnen på 200 grader. Ställ in formen mitt i ugnen 15-20 minuter. 4 st torskryggfiléer. 1 pkt bacon
Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt. Lägg i de tinade torskryggsfiléerna och klipp över persilja
Stek bacon och låt det rinna av på hushållspapper. Blanda ihop med bacon. 140 g tärnat bacon. 4 bitar torskrygg à 150 g. Ugn 175°. Lägg torsken i en ugnsform med aluminiumfolie över och laga mitt i ugn 20 min. 140 g tärnat bacon
Häll flytande smör i en ugnssäker form och tillsätt sambal oelek och pressad vitlök. Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken
Finhacka lök och vitlök och strimla baconet. Men idag blev det torskrygg i ugn och det var godkänt…. Sen blev det matlagning och som ni vet så gillar jag mat som lagas i ugn, det är enkelt och gott