Ta ut efter halva tiden och strö över riven ost. Smörg en ugnsform med smör. 400 g torskrygg eller torskfilé, utan skinn och benfri. Sätt ugnen på 225 grader. Baka torsken i ugnen i 20 minuter
Tiden beror på hur tjock fisken är. Välj torskrygg som är MSC- eller Kravmärkt. Sätt ugnen på 175 grader. Sätt fatet i mitten av ugnen i 15 minuter. Stick in en stektermometer i den tjockaste delen av fisken och baka den i nedre delen av ugnen till 56 graders innertemperatur, cirka 10 minuter. 900 g torskrygg
Vanligtvis brukar jag bryna ryggen för att sedan låta den gå klart i ugnen med en stektermometer i. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig
Koka under tiden potatisen. Torskryggen bakas under en sås smaksatt med parmesanost. 400 g torskrygg. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra. Baka i ugnen cirka 20 minuter tills fiskens innertemperatur är 46-48 grader. 400 g torskrygg
Vill du ha lite potatis till så ugnsrosta den samtidigt. Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
In i ugnen tills fisken har fått färg. Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt med inspiration, ont om tid, ja mycket annat som har gjort att bloggen har kommit i andra hand
Tiden beror på hur tjocka bitar torsk du har. 4 bitar torskrygg à 150 g. 150 g rumsvarmt smör, obs – ta fram i tid. Ugn 175°. Lägg torsken i en ugnsform med aluminiumfolie över och laga mitt i ugn 20 min