Tortillabröd bakade på naturligt glutenfria mjöler. Det här är mitt bästa recept på tortillabröd. Lägg tortillabröden ovanpå varandra på en tallrik och täck med en bakduk så håller de sig mjuka och varma
Detta recpet var riktigt bra jag lånade det från bloggen 56 kg. Jag gjorde dock mina lite för tunna denna gång så det blev lite kladdigt så nästa gång bakas de en aningen tjockare
Lägg tortillabröden på en plåt. 6 portioner1 pkt tortillabröd1 citron1 burk små mozzarellabollar100 g riven västerbottenost1/2 rödlök, finhackad80 g löjrom2 dl créme fraicheDillSalt och nymald pepparSätt ugnen på 200 grader. 1 pkt tortillabröd
Jättegoda tortillabröd, å så är dom glutenfria,. Kavla ut till tunna tortillabröd. Lägg smörstekta kantareller och finhackad charlottenlök på ett tortillabröd
Jag tror säkert att det går att göra bröden även utan. Vanliga tortillabröd är ju inte till att tänka på här i huset, men just den typen av bröd är ganska behändiga att ha till pulled pork, tacofärs eller andra typer av grytor