Näst efter Landet Brunsås och Hundra procent bonde, är Trädgårdsfredag en av mina tv-favoriter. Det är ett trevligt och väldigt icke tillrättalagt trädgårsprogram från Skåne där det planteras och byggs men – det lagas även mat av vad de har i trädgården
När jag sedan sett Pernilla Månsson Colt och Tareq Taylor lyfta den till skyarna i både Trädgårdsfredag och Trädgårdsonsdag har jag blivit lite nyfiken
Slottsparken ligger bara ett stenkast ifrån min lägenhet och idag tog jag en inspirationspromenad till Slottsträdgården för att ta en fika på det lilla kaféet som drivs av Tareq Taylor, känd tv-kock från Trädgårdsfredag med Pernilla Månsson Colt
Provlagade Tiramisun som kocken Tareq Taylor gjorde i Trädgårdsfredag. Den var riktigt god. En superfräsch efterrätt, till skillnad från vanlig tiramisu, som blir ganska mäktig
Med inspiration från ”Trädgårdsfredag” slängde jag i en halv kruka mynta (som stått och väntat på att gå åt) i rabarberkoket och då blev detta alltså en Rabarberpaj Surprise