Skär svampen (använde kantarell, trattkantarell, rödgul trumpetsvamp och karljohan) i mindre bitar, stek i kokosolja tills vattnet kokat in, salta, peppra och rör ner resten av ingredienser till såsen
Skiva upp filén och servera på varma tallrikar med puré, svampsås, lök och vinägerkål. Här hittade jag också svart trumpetsvamp, vilket skulle bli en magiskt god sås till hjorten
Häll av pastavattnet, häll svampsåsen över pastan, och blanda försiktigt i rödbetorna. Idag tänkte jag dela med mig av ett otroligt gott recept på en pasta med svart trumpetsvamp, kantareller, getost och ugnsrostade rödbetor
Vi har använt svart trumpetsvamp denna gång. Den här annars så traditionella cannelonirätten med spenat och riccota spetsas till med en svampsås och blir något extra
Svampsåsen görs förslagsvis mycket enkel. I mitt Pompeji haltar jag nu runt men som tur var har Doris gett mig torkad röd-gul trumpetsvamp som plåster på såren
Jag serverade dessa grönsaker med stekt oxfilé och svampsås gjord på svart trumpetsvamp. Rostade grönsaker ska givetvis serveras tillsammans med något annat, så blir energiprocenten (antalet grisar) bättre, men för dig som är mycket orolig för kolhydrater så kan man byta ut kålrot och pumpa mot t