Trumpetsvamp svart recept recept

Koja i vitt vin med svart trumpetsvamp,lök och morot

Koja i vitt vin med svart trumpetsvamp,lök och morot

Oj vad mycket fisk vi har vi har ätit den här veckan, ni kanske är less på fisk recept nu. ett paket kolja filé3 dl vitt vinen moroten gul lök1,5 dl grädde2 msk fiskfond, hummerfond eller en tärning fiskbuljongen näve svarttrumpetsvamp,torkadsalt,pepparett färskt broccolihuvud eller 3 nävar fryst5 stora potatisarFinhacka löken och skär moroten i små tärningar
Recept: Svamptoast med äpple och pepparrot

Recept: Svamptoast med äpple och pepparrot

Svamptoast med äpple och pepparrot – receptet kommer från Allt om mat nr 14/2014 (sid. I Allt om mat nr 14/2014 hittade jag ett recept på svamptoast som jag inte kunde motstå att prova. 300 g svamp, t ex kantareller, svarttrumpetsvamp och/eller trattkantareller). 300 g svamp, t ex kantareller, svarttrumpetsvamp och/eller trattkantareller)
Pilgrimsmusslor med avocado, grape och lime

Pilgrimsmusslor med avocado, grape och lime

Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svarttrumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
50 tips på tillbehör till grillat!

50 tips på tillbehör till grillat!

Svarttrumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän
Alla Hjärtans Chokladmousse!

Alla Hjärtans Chokladmousse!

Till huvudrätt blev det hjortytterfilé med mandelpotatispuré, svarttrumpetsvamp, picklade betor och portvinssås
Äppelsalsa

Äppelsalsa

Färsk pasta med svarttrumpetsvamp, persilja och parmesan. I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän
Picklade äpplen, Discovery

Picklade äpplen, Discovery

Färsk pasta med svarttrumpetsvamp, persilja och parmesan. I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän
Lamm och gratäng

Lamm och gratäng

Jag hade turen att ha fått svart torkad trumpetsvamp från en gammal granne och den åkte i nu. Det ursprungliga receptet kommer från Leila Lindholms Guldkant på tillvaron, sen har jag lärt mig receptet i huvudet och gjort om och dragit bort
Vegansk och glutenfri svamppaj med Bea Szenfeld!

Vegansk och glutenfri svamppaj med Bea Szenfeld!

Det är varför jag lägger så stor vikt vid att försöka återskapa de recept jag växte upp med, även om de klassiskt kanske setts som ”köttrecept”, och det är varför jag tycker att det är viktigt att utmana idén om den renlevande och gräsätande veganen/vegetarianen som bara äter hummus och bara dricker grönsaksjuicer
Äppeltid i Skafferiet

Äppeltid i Skafferiet

Svarttrumpetsvamp, parmesan, persilja, vitlök och färsk pasta. I helgen ska jag prova göra marmeladen jag fått recept på av en vän