Rör tills du har en deg, du kan behöva tillsätta lite mer mjöl. Lägg dem på bakplåtspapper, snitta dem försiktigt tvärsöver och grädda dem sedan i ugnen i ca 30 minuter för stora baguetter och ca 20 minuter för mindre baguetter
Knåda dem så att de släpper så mycket vätska som möjligt (tvätta händerna först. Nu har grönsakerna i skålen förmodligen svettats ut en del vätska
NÖTTÄCKE. Hacka under tiden nötterna till nöttäcket. I min familj kallas den klassiska toscakakan för ”toscatårta”, vilket jag tycker ger den en lite lyxigare känsla
Förr i tiden hittade man massor av smarta och läckra sätt att återvinna och skapa nytt av det som blivit kvar i skafferiet – som att göra kanelbullepudding av lite torra och trista kanelbullar till exempel
Den blev inte jättefast, men om man vill ha en hyfsat fast men krämig cheesecake funkar det här receptet bra – annars kan man försöka tillsätta t