Lägg skinka, purjolök och ost på varje tunnbröd. Jag tog med mig den maträtten in i mitt eget kök när jag flyttade hemifrån och jag åt det ganska ofta tills jag började äta LCHF-kost
Helst vill man ha fasta och fina tunnbrödsrullar med så lite luft i som möjligt. En annan god varierat jag brukar göra är med, rökt skinka som rullas tillsammans med en röra på riven ost, finhackad lök och äpple som blandas med färskost och en touch av dijonsenap
Kassler, skinka & bacon. Återkoppling till hela höstens gång egentligen, vad vi tyckt, vad vi lärt oss, vad vi haft användning av och framför allt vilka förändringar vi gjort i våra liv gällande vår kosthållning och även rörelsemönster
Det fanns ost- och skinkpaj, två olika sorters tunnbrödsrullar, laxrullar med färskoströra, minispett med köttbullar och cocktailtomater, oliver, grönsaksstavar och dip, krustader med räkröra
Grillad chilimarinerad regnbågsfilé, grillad renkalvsentrecôte, potatisgratäng med lufttorkad skinka, heta kräftstjärtar på salladsbädd, sallad, potatissallad, tzatziki med ost (vit caprin tror jag), skogsbärsbearnaise, avokadokräm, salsa, kex, bröd och ostbricka med olika ostar, sirap och marmelad
Klassiska tunnbrödsrullar med olika fyllningar går också att servera. Lufttorkad skinka och salami finns i många varianter som man kan servera som de är eller göra en god röra som man rullar in
Har även gjort ett gäng tunnbrödsrullar som är Tobbes favorit. Rökt skinka. Ost. Här är Julen i rullning. Listor skrivs på vilken mat som ska lagas,vad som ska bakas,tagit fram julkort som ska skrivas och tomtar tittar fram