Helst vill man ha fasta och fina tunnbrödsrullar med så lite luft i som möjligt. En annan god varierat jag brukar göra är med, rökt skinka som rullas tillsammans med en röra på riven ost, finhackad lök och äpple som blandas med färskost och en touch av dijonsenap
Igår använde jag den till ägg och så gjorde jag även tunnbrödsrullar med skinka och skagernröra. Salt. När du ska använda majonnäsen i en röra som denna så behöver du inte smaka av den med kryddor, ska du använda den som ren majonnäs så smaka av med lite dijonsenap, salt och citron
extra rökt skinka. salt och peppar. Hacka skinkan och blanda ihop alla ingredienserna till röran. Vänd sist ner äggvitorna och smaka av med salt och peppar
Servera med tunnbrödsrullar med färskost, skinka och sallad. Smaka av med salt och peppar. 2 msk olivolja1 gul lök, hackad1 vitlöksklyfta, hackad800 gram blandade rotfrukter, tärnade (jag tog morötter, potatis, rotselleri och palsternacka)1 krm timjan1 krm vitpeppar1 liter vatten2 tärningar grönsaksbuljong1 tsk salt4 tunnbröd, färskost, skinka och kanske lite salladVärm olivoljan i en stor kastrull. 1 tsk salt