Monika och Kjell levererade två nya recept på kalla såser till det grillade köttet och eftersom de var så in i bänken goda så var vi ju tvungna att be om recepten och skicka dom vidare till er
De revbenen har vi gjort två år i rad och har ni inte testat så gör det. Blanda samman alla ingredienser utom vinet till marinaden och dela upp det i två skålar
Vi får väl se hur det blir med den saken, visa av erfarenhet så lär det väl dröja ett år tills det är dags för nästa besök, lagom till del två i filmserien kommer ut
Den håller två veckor i kylen och passar bra till grillat kött, fisk eller starka ostar. Svärmor Signe är gästkock idag och bjuder på ett spännande recept
Vi var elva personer på buffén, inga antilooper men väl två hundar. Den här buffén är en riktig matbloggarbuffé, för alla recepten kommer från matbloggar som jag brukar titta in hos
Fortfarande sliten efter broders 40-årskalajs i lördags. Träningsvärk efter femkamp, ömma fötter efter dans halva natten på hårt klinkergolv och ett gäng blåmärken här och var som jag inte vet hur de kom dit
Vispa samman två av äggen. Varmrätten var då pulled pork som är fläskkött (går även göra med nötkött) som tillagas på låg temperatur länge tills det blir så pass mört att det går att dra isär med två gafflar, varav namnet
Vik salamin på mitten två gånger, och varva kycklingbitar med salamiskivor på spetten. Lönnsirap på grillspett kanske kan låta som att det skulle bli en väldigt sötsliskig historia, men det blir det inte, tro mig