Frysvaror är inte så dumma ändå och egentligen finns det endast två varor jag inte köper fryst. Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomater med fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”
Inget skoj på tv och kunde inte träna då jag har överansträngt armen. Jag började först att göra stora matmuffins fyllda med fetaost, rökt kalkon, soltorkade tomater och färsk oregano
Den här gången fylldes kycklingfilén med en skiva mager ost och två skivor salami, vill du hålla det lägre i fettprocent – lägg istället i två skivor kalkon
Runt Halloween har vi som tradition att hela familjen samlas och så äter vi helstekt kalkonfylld med konjaksäpplen och till efterrätt serveras naturligtvis en amerikansk pumpapaj
Redo för ugnenKalkonen blev grym med kokt potatis, rödkål, brysselkål, pressgurkan och portvinssås. Vitsen med allt detta förmiddagsmeck var ju att kunna se matchen utan att behöva springa mellan köket och TV´n