Tänk på att helst använda en obesprutad (ekologisk) lime när du ska ha skalet i maten, se annars till att tvätta av limen riktigt ordentligt innan du river den
I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Såg det i höstas på JamieOlivers "Middag på 30 minuter" (JamieOliver 30-minute meals) på tv. ca 100-150 g fetaost. 7-8 potatisar, kokta. 70g rucola. ca 100-150 g fetaost. 7-8 potatisar, kokta. 70g rucola
Stek hackad vitlök, sardeller, kapris, chilli och oliver ett par minuter. Eller rättare sagt JamieOliver är min all time favorite chef så när han gjorde denna klassiska pastarätt kunde jag inte låta bli att testa jag också
Tallriken i knäet i soffan, fötterna på bordet och något bra skräp på TV. poängen här är att "salladen" ska hinna få "gotta till sig" innan den blandas med pastan, något den sannolikt inte hinner göra på tre minuter
Jag såg Monika Ahlberg göra den på tv och den såg fantastisk ut. Och jag misstänker att det också fungerar utmärkt att använda JamieOlivers väldigt goda pajdeg till den här pajen
Som tur är har jag sett honom laga mycket av maten på tv, så jag vågar mig på att prova i alla fall. Tillsätt apelsinsaft och apelsinskal, lägg på ett lock, låt koka upp och småputtra några minuter