Först ut är ‘Halv åtta hosmig’. Här kommer i alla fall receptet på denna äpple- och lingonpaj. Härligt med torsdag -för det innebär att det är fredag i morgon, tjohooo
Efter alla timmar av drill, glädje, svett och sång är Broadway för mig en dröm som nu ska besannas. Jag har dock ändrat lite i receptet, och bytt ut lite ingredienser, som till exempel pinjenötter mot pumpafrökärnor
Nu ska jag sätta mig och titta på " Halv åtta hosmig ". Jag gjorde en portion vilket gav sex knyten och det kändes lite väl mycket så för min del räckte det med en halv portion och en sallad
Injicera den med äppeljuice innan och låt den ligga i en halv centimeter juice hela tiden. Jag har varit ute en hel del, jag har varit inhyrd griller för olika bolag, jag har kört bröllop, företagsfester, middagsbjudningar hemma hos folk men jag har också gjort en hel del i egen regi
Jagar halva året och jobbar andra halvan…. Se till att köpa flintastek som inte är färdig marinerad, helst att den är ordentligt tjock ( med all sannolikhet så får man beställa vad man vill ha hos en kötthandlare),reversed sear tycker jag funkar bäst med stora och tjocka bitar, jobba med termometern
Jag ödslar därför inte tid med att skriva om recepten utan länkar till dem i stället. Jag är inte så mycket för matlagningsprogram i TV, tycker inte det ger så mycket, men ett program som jag helst inte missar är "Halv åtta hemma hosmig" på TV4
”Halv åtta hosmig” från vår hemkommun har precis tonat bort i tv-rutan och då tänker vi mata på med ytterligare läckerheter levererat från bästkusten, eller vad det västkusten
en artikel om barn som leker "Halv åtta hosmig". Den tredje säsongen av Sveriges mästerkock har precis dragit igång på TV4 (onsdagar kl. 8. 55 på TV 8). Samma upplägg, men med ungar i åldern 8-12 år som lagar mat. På TV8 sänds nu den första säsongen (2010), i Australien är de inne på den tredje. 8. 8 s
Så ner i halvliggande läge i soffan för att strö -titta på TV och zappa mellan kanaler, för att efter en liten stund ta mig ut i badrummet och vidare in i sängen
Ansa och skär svampen i stora bitar. Koka upp vatten och smaksätt med kycklingfonden. , Hacka och fräs gul lök och salladslök tillsammans med 2 msk olivolja i en kastrull
Häll sedan ut det på en bakplåtsklädd plåt/ det blir en halv på en stor plåt. Sting var gäst och Är en stooorfavorit hosMig, hans Nya CD ska shoppas pronto i veckan ,