Idag fick det bli en enkel rätt, det är bäst att ladda till julmaten. Detta är perfekt mat när tiden är knapp och man har annat att göra, fixa till och snabbt in i ugnen
TV, kollegornas matlådor, middagsbjudningar, restaurangbesök, tidningar. Vart ser man inte mat. Klicka ner smeten (jag tog en rågad matsked till varje) i oljan och fritera på båda sidorna
Den sköter ju sig helt och hållet själv och tillbehören kan man variera i det oändliga så vill man inte eller inte har möjlighet att lägga ner så mycket på mat en dag så kan man ju bara skära upp lite grönsaker och värma på några tortillabröd så är det klart sen
Ursprungs receptet kommer från Tina Nordström (TinasMat som gick på Tv) men jag har modifierat om receptet lite nu för att få ner fetthalten så det passar min kosthållning och inte får för högt ProPoints värde
Men då kanske ni fick möjlighet att se reprisen som visades tidigare idag, fredagKanske är era kylskåp fortfarande dignande fulla av mat, men kan tro att det är mest rester av allehanda julrätter som är kvar
Hummer är nyårsmaten framför andra, och även jag lyxade till med det på nyårsafton, som L och jag firade tämligen stillsamt här hemma tillsammans med TV och korsord
Ammen okej att liksom namnge denna rätt var praktiskt taget en omöjlig uppgift ”Kalkonlårfilé stekt med vita bönor, ugnsbakade tomater med fetaost och sallad med rostade kikärtor med mandelsmör”