Nu ska ni få ett recept på en kanondessert som ni kan ha i tankarna till nyårsafton, eller så klart ska ni ju inte bara ha den i tankarna för där smakar den ju inte mycket, nej fram med den på matbordet så ni får njuta
Receptet har jag varit inne och norpat hos sköna Helena med bloggen Bara en kaka till. För några veckor sedan gjorde jag ett röj i några av skåpen i köket
fl som finns med i många Pulled Pork recept. För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulled pork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Ursprungs receptet kommer från Tina Nordström (Tinas Mat som gick på Tv) men jag har modifierat om receptet lite nu för att få ner fetthalten så det passar min kosthållning och inte får för högt ProPoints värde
Ett av recepten vi var mest skeptiska till var kolja med morot, silverlök och kalamataoliver. Tycker detta är ett ypperligt recept för er att testa under veckan
Titta in i Tinas mysiga butik om du har vägarna förbi. så därför får ni Erika Palmcrantz recept. Trots att jag egentligen inte är speciellt förtjust i vintern måste jag erkänna att det är lite mysigt med all snö och skönt att det är kallt så den ligger kvar
Nyligen la Ilva ut ett recept på smördegsbyttor med kronärtskockor som var av det lite matigare slaget och då var vägen inte längre lång till att jag tog fram ett paket filodeg som legat i frysen alldeles för länge
Ni som inte åt hummer till nyår kan ju festa loss i Trettondagshelgen i stället - för jag hann inte med att kabla ut receptet i tid till den gågna nyårsafton