Häll olivolja på en plåt med folie över, salta kycklingklubborna på båda sidorna. Doppa sedan kycklingklubborna i majonnäsblandningen och ströbrödsblandningen
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form
4 900 g kycklingklubbor 1 citron 3 vitlöksklyftor 1 msk soja 1 msk mango chutney 1/2 tsk salt 1 krm mald peppar 4 morötter färsk rosmarin 4 tomater 2 paprikor 1 zucchini 1 dl vitt vin (1 dl vin (för 4 port) kan bytas mot 1 dl vatten med med 1 tsk vitvinsvinäger i) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kycklingklubbor i ugn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn. Krydda kycklingklubborna runtom med rosmarin och hälften av salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form