Olja ( oliv/raps) - efter tycke. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Ringla olja, strö vitlökspulver, flingsalt och rosmarin över
När du steker ska du göra det i olja, då oljan klarar högre temperatur än smör. För att lyckas få filén riktigt saftig och smakrik ska du både steka den, så den får fin färg och ugnssteka den försiktigt så den blir klar i mitten
Krydda fileerna och ställ dem i en oljad form. Kryddade fileer redo för ugnen. Lägg ugnen på 200 grader. In i ugnen 15 minuter, under tiden blandar du ihop Bearnaisesåsen och grädden, salt & peppar. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 10 minuter igen
Hetta upp en stekpanna med olja eller smör. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
1smör eller olja till stekningSå här gör du 20 minuter Blanda ströbröd, ägg, grädde, mjölk och kryddor i en bunke. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg
Tillsätt olja, dragon, timjan, salt och peppar. Ta fram en ugnsplåt och lägg kycklingbenen på plåten. Sätt ugnen på 200 grader. Dela citronen och lägg citronhalvorna med snittytan upp på plåten och rosta i ugn ca 30 min. 5 dl Olivolja
Hacka chilin lite grovt och mixa tillsammans med passionsfrukten (innehållet) och olja. Men jag gillar chilipassionerad bättre, vilket stämmer bra överens med smaken också, så så fick det bli Egentligen skulle jag ha serverat kantareller också till idag men efter att ha stått i en lång bilkö och hämtat barnen sent så fick det bli snabbast möjliga och tillbehör som halverade ugnspotatis, en klick CF och hemodlad sallad