(Märker att jag verkligen har saknat potatis och rödbetor tillagade i ugn. Fick med mig en hel del rödbetor (och bladspenat) från mina föräldrar, så kommer få äta en hel del rödbeta framöver
Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform. Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico
ett gäng rödbetor. Skala rödbetorna och skär dem i kvartar. In i ugnen på 225 grader i ca 40 minuter. Hittade ett spännande recept hos Trattoria som jag gjorde om lite
Vi har ett trädgårdsland och i det har vi odlat lite rödbetor som det nu var dags att lägga in. Vi är inga storkonsumenter är rödbetor men att ha någon burk inlagda rödbetor i kylen tillhör väl livets nödtorft (eller nära på…)
Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Sätt ugnen på grill. Smula osten och strö över rödbetorna. Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. Gratinera högst upp i ugnen ca 5 min. 1 kg färska små rödbetor