Skär revbenen i mindre bitar och lägg i en djup ugnsplåt. Klart för att göra såsen. Sås. Pensla revbenen med det och strö över timjanet, sätt in i 175 grader varm ugn och låt stå 30 minuter
Köttet steker jag på låg värme i ugnen. Det är lite av ett vågspel att ge recept på såsen, eftersom smaken kan bli väldigt olika beroende på vilken kryddblandning du använder
Ingredienserlax och torsk för 4 port3 dl matlagningsgrädde1 pkt philadelpiaosten näve färsk basilikaett gäng med körsbärstomaternågra oliveren vitlöksklyfta salt och peppar ca 2 dl räkor utan skalBörja med att dela laxen och torsken i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Häll över såsen och kör in i ugnen på 200 grader ca 20-25 min
Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivor i ugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Lägg i en ugnssäker form med plats för såsen över och lägg över skivade grönsaker. Jag hade idag grönpeppar i såsen men det är lika gott med rosépeppar också
Lägg korvarna i en smord ugnsform och fyll de med löken. Späd med mjölk till en lagom tjock sås. Fylld lunchkorv i ugn 3 port. Häll såsen över korven och gratinera i 200 grader ca 20 min. Fylld lunchkorv i ugn 3 port