Ugnsbakade köttbullar är så mycket godare och bättre i konsistensen än stekta – jag lovar. Ursäktar bilden, men hade bara denna ugnsbakade variant i mobilen
När du steker ska du göra det i olja, då oljan klarar högre temperatur än smör. För att lyckas få filén riktigt saftig och smakrik ska du både steka den, så den får fin färg och ugnssteka den försiktigt så den blir klar i mitten
Men jag gillar chilipassionerad bättre, vilket stämmer bra överens med smaken också, så så fick det bli Egentligen skulle jag ha serverat kantareller också till idag men efter att ha stått i en lång bilkö och hämtat barnen sent så fick det bli snabbast möjliga och tillbehör som halverade ugnspotatis, en klick CF och hemodlad sallad
Tranchera upp kalkonen och lägg upp på ugnssäkert fat. Sätt ugnen på 225 grader. a 45 minuter), ska den ösas med någon dl vatten och sänker temperaturen till 175 grader
Andra halvlek i ugnen blir lite lugnare med temperaturen. Eller så kan man laborera lite för att få mer färg och knaprighet som här, att börja med högre temperatur och sedan sänka den
Som ni vet är vi inga erfarna torkare, men jag tyckte faktiskt att det fungerade fint att ha samma temperatur på samtlig frukt och grönsaker som vi torkade
temperaturen något mot slutet av gräddningen, så att inte kakan blir för mörk. Gör Sockerkaksbottnen så här Värm ugnen till 175 grader. Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 30 min