Finhacka schalottenlöken, lägg den i en kastrull och tillsätt det vita vinet. När jag lagar fisk blir det ofta lax jag lagar men detta recept fick jag av en vän och det är gös som man tillagar
Låt vinet koka in. Jag älskar gös. Det har blivit en av mina favoritfiskar och eftersom min stuga ligger nära Ringsjön och vid en liten sjö, finns gösen runt hörnet
torrt vittvin. vitvinsvinäger. Salta gösen och stek den med skinnsidan nedåt i cirka 3 minuter. Vänd gösen och stek i ytterligare cirka 1 minut. Skär tarten i 4 bitar och servera till gösen och choucrouten. gösfiléer a 170 gram - byxade med skinn
Värm de ugnsbakade svartrötterna och gösskinnet i ugn på låg temperatur. vittvin. Tillsätt kycklingfond, vin, timjan, persilja, lagerblad och pepparkorn
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
UGNSBAKAD KÅLROT. Snabbrimma gösen med lite flingsalt och låt dra i kylen i en timme. UGNSBAKAD KÅLROT. SERVERA En skiva bakad kålrot med en bit gös på varje tallrik
Ugnsbakadgös. Ugnsbakad röding med gräddkokt purjolök, 4 port. ) 1 purjolök 2 msk vittvin 1 msk fiskfond 3 dl grädde Smör Salt och peppar Lägg en. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj ur fisken oc. 2 1/2 liter vatten 1 dl vitvinsvinäger 2 msk salt 5 hela kryddpepparkorn 2 hela vitpeppar. 2 msk vittvin. 1 hel gös. 1 dl vitvinsvinäger