massor av hackad dill. salt, vitpeppar. Skölj ur fisken och skär några snitt på varje sida. Fyll den sedan med massor av hackad dill och rejält med smör
Bottna en ugnssäker form med olivolja. Lägg fiskbitarnai formen. Sätt ugnen på 175°C. Stek fiskeniugneni 10-15 minuter och servera med en sallad eller ugnsbakade grönsaker. 600g gösfilé eller annan vitfiskfilé
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favoritinytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Ugnsbakadgös. Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Ugnsbakadgös. Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgångtill egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra