Varva sedan med tomatosås, skivad mozzarella och riven ost. För att göra det än mer mättande skulle jag ha slängt i lite röda linser i tomatsåsen, men den är god och mättande även utan
Låt tomaterna svalna. Skär osten i bitar och varva ost, tomat och basilika. Caprese med ugnsbakadetomater och sardeller4 port8 plommontomaterflingsalt olivoljasvartpepparbalsamvinäger2 bollar mozzarella8 sardellfiléer1 kruka basilikasalt och pepparDela tomaterna i 3 skivor och på med salt, peppar, olivolja och balsam. 8 plommontomaterflingsalt olivoljasvartpepparbalsamvinäger
Den är en krämigare kusin till mozzarellan och fullkomligt ljuvlig om du får tag i ett bra exemplar. Den åt vi som förrätt hemma i sommarstugan tillsammans med rostade tomater från trädgården, basilika (också hemmaodlad), god olivolja, grillade brödskivor och en skål nocellaraoliver
Skär zucchini, tomater och mozzarella i skivor. Här har vi en rätt med några av mina favoritsmaker - vi pratar mozzarella, vi pratar zucchini och vi pratar basilika - något av det godaste jag någonsin ätit