Precis innan man lägger på fyllningen på omeletten, lägg i osten och låt den smälta i såsen. Igår gjorde jag en mycket uppskattad ugnsomelett till familjen
riven lagrad ost. Ugnsomelettmed rökt lax, spenat och sparris PrintFörfattare. Typ min favorit när det kommer till ugnsomelett och det får nog bli första målet senare idag
Jag har valt räkstuvning i det här receptet, men ost, skinka och äpple är gott, eller cocktailtomater, mozzarella, skinka och färska örter som får gå med i slutet av gräddningen, eller varför inte fetaost, oliver och timjan, mums
En snabblagad, god och mättande omelett med krämigt gräddstuvade champinjoner toppat med smält ost. Ställ in omeletten i ugnen igen en kort stund, gärna under grillvärme, så att osten får lite färg
Klipp lite färsk gräslök över och servera omeletten och tomaterna tillsammans med knaperstekt bacon, ett gott och saftigt rågbröd och gärna också med en bit god ost till
Ha över riven ost och toppa med äggblandningen. Låt omeletten vila någon minut innan du skär upp den i bitar och serverar tillsammans med en god sallad
Häll ner i ugnsfast form och hyvla några skivor ost som du toppar med. Blanda ner osten och rör runt. 150 gram riven västerbottenost + några skivor annan ost ovanpå. 150 gram riven västerbottenost + några skivor annan ost ovanpå
Krydda med salt och vitlökskrydda. En näve riven ost. Kassler i ugnsomelett. En näve riven ost. Grädda i 25 min på 200 grader, ta ut och sprid över osten och grädda tills osten har fått fin färg