1 kg benfrikotlettrad. 11 kg benfrikotlettrad 3 dl creme fraiche 2 dl grädde 1/2 dl soya 1-2 tsk sambal oelek Texas grillkryddaPutsa kotlettraden och skär den i 1 cm skivor
Riv skalet på citronerna och gnid in kotlettraden med det tillsammans med salt och vitpeppar. Skiva upp kotlettraden och servera med de stuvade sommarprimörerna samt gärna en grönsallad
Grillad eller ugnsstekt fläskytterfilé (benfrikotlettrad). För visst låter det lite "finare" med ytterfilé än med benfrikotlettrad, och det vet ju alla att när det låter finare så kan man slänga på några kronor på lappen
600 g benfri kotlett i bit. Sätt ugnen på 125 grader. Gnid in köttet med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Skär varje hel vitlök i 4 klyftor, behåll skalet på
Gnid in kotlettraden med kryddpastan och ställ åt sidan i minst 30 minuter. 1 benfrikotlettrad. Lägg vitlöksklyftorna på en skärbräda och strö över saltet