Härligt gott till välkomstdrinken, Kir Royal. Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Originalreceptet är skrivet i bråkdelar med 8/11 ljus rom, 2/11 limejuice och 1/11 sockerlag men är för enkelhetens skull konverterat till centiliter baserat på 6 cl alkohol. 6 cl ljus rom
Låt rommen rinna av i en sil och häll spadet i den avsvalnande pajbotten. Vid servering så bredes rommen ut över hela pajen och garneras fantasifullt med löken
Vi hade sju rätter framför oss, vi fick en välkomstdrink när vi kom men den delade jag med mig till grabbarna hihi sen var det dags för första rätten som var en riktigt god en soppa med jordärtkocka o ärtor tror jag till den serverades iskall champagne
Vi fick en härlig välkomstdrink med rom, ananas och banan. Efter rundvandringen på själva slottet, restaurangen, puben osv tog vi alla en promenad längs slottsträdgården och slutade nere med hamnen, vid Ålabodarnas hamnkrog